Radiate is hiring!

Radiate biedt een informele, maar professionele werksfeer waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij graag bij Radiate werken, als freelancer, stagiaire of in ons vaste team? Hieronder vind je de mogelijkheden die Radiate biedt voor jouw loopbaan.

Vacatures

Hieronder vindt u de vacatures van dit moment.

Allround AV Technicus

Als allround AV technicus bij Radiate ben jij een alleskunner. Je ben veel te vinden bij onze klanten … Lees verder.

Magazijn medewerker

Als magazijnmedewerker krijg je de ruimte om het magazijn naar eigen inzicht in de delen. Je bent verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en uitgeven van… Lees verder

Solliciteren? Mail naar Ashley Dellaert op a.dellaert@radiate-av.nl

Freelancers

We zijn altijd op zoek naar goede freelancers met ervaring in licht, geluid, video of rigging. Lijkt het jou leuk om freelance voor ons aan de slag te gaan? Vul in het onderstaande contactformulier je gegevens zo volledig mogelijk in en indien nodig zullen wij contact met je opnemen.

Contactformulier Freelancers

Stagiaires

Regelmatig hebben wij stageplekken beschikbaar voor studenten in de volgende richtingen:

  • Podium- en evenemententechniek.
  • Theatertechniek
  • Camera- en editwerk
  • Vergelijkbare richtingen

Radiate is aangesloten als erkend leerbedrijf bij SBB; “Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven”. Met deze organisatie faciliteert Radiate stagemogelijkheden in een veilig leerklimaat, waar voldoende uitdaging wordt geboden. Studenten beschrijven ons als een organisatie waar hoge kwaliteitseisen worden gesteld aan product en personeel. En waarbij waarden en normen hoog in het vaandel staan.