Totaaloplossingen om uw evenement te laten stralen

We denken graag met u mee. Ook nu, in tijden waarin het organiseren van evenementen en shows bemoeilijkt wordt door COVID-19. Bent u op zoek naar oplossing om toch zo veel mogelijk mensen te laten genieten van uw evenement? Laat uw informeren over onze livestream of opname mogelijkheden.

Laat de beleving uit de zaal volledig overkomen bij iedereen die online meekijkt en creëer interactie.

In het portfolio staan een aantal voorbeelden van livestreams. Wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Start direct uw persoonlijke aanvraag

Wij hebben alles in huis om uw evenement tot een succes te maken. Van kleinschalige bruiloft tot een groot zakelijk event.

Wij bekommeren ons van A tot Z over het technische aspect van uw project. Radiate staat voor u klaar en denkt graag mee. We zetten onze jarenlange ervaring en opgedane kennis in om uw project tot een unieke ervaring te maken.

Geluid, licht en beeld worden in de ontwerpfase al op elkaar afgestemd. Zo zijn de technische mogelijkheden eindeloos en ontwikkelen wij mee in de wensen van de klant. We laten alle factoren zo goed mogelijk op elkaar aansluiten en kijken samen met u naar de optimale inrichting van uw project. We geven u een advies dat aansluit op uw wensen en behoeftes. Zo bieden we een totaaloplossing voor uw audiovisuele vraagstuk.