Missie


Radiate wil een voorbeeld zijn in het op persoonlijke wijze ontzorgen van business2business klanten bij het realiseren van integrale AV producties in de theater-, evenementen en muziekbranche.

Radiate gelooft in ondernemen op een verzorgde en georganiseerde wijze. Dit uit zich al bij het eerste klantcontact en straalt dit uit op iedere locatie. Radiate stelt constante ontwikkeling centraal; zowel voor de klant, als intern voor het eigen personeel. Radiate neemt de zorg voor alle technische aspecten uit handen in aanloop naar én uitvoering van uw evenement en faciliteert in alle ondersteunende verhuur en verkoop van av materiaal.

Visie

Radiate ontzorgt partners, klanten en personeel en streeft er naar om de toonaangevende AV leverancier te zijn van zakelijke evenementen zijn in regio Noord-Holland en Zuid-Holland.

De wereld verandert en de identiteit van Radiate verandert mee. Het constant ontwikkelen op organisatorisch én persoonlijk vlak zijn kernwaarden. Radiate concurreert niet op kostprijs, maar op People niveau. Radiate stel de klant centraal en wil zo compleet mogelijk zijn in het ontzorgen.